Formandens Beretning:

Generalforsamling den 25. Februar 2022

Beretning for året 2021

Vi vil starte med at minde vores medlem der er gået fra borde siden sidste generalforsamling:

Tage Andersen. ---- Æret være hans Minde.

Der har været afholdt 7 bestyrelsesmøder og vi har deltaget med 3 mand til sendemandsmødet i Skagen i September plus distriktsmøde i Faaborg.

Vi havde igen stillet telt op på havnen til By Night og Rosenfestivalen, hvor Knud Skæg havde arrangeret musik med flere bands.

Rosenfestivalen var lige ved at regne væk, men vi nåede dog en god omsætning især ved By Night.

I august havde vi en vellykket Grillaften hvor Villy underholdt os.

Fregatskydningen i september forløb også fint, John d. hansen blev Fregatkaptajn og vi hyggede os i Marinestuen bagefter.

I November var der Kammeratskabsaften hvor der blev serveret flæskesteg, Knud skæg og ”Rocke Steen” leverede god musik.

Julefrokosten og nytårsmønstringen måtte desværre aflyses på grund af Corona.

Der har været 5 Lørdagsåbent med 20-25 deltagere, så der må gerne opfordres til at der kommer flere

Til slut vil vi takke alle som har hjulpet til med div. Arbejdsopgaver m.m.

Vi har fået 2 nye medlemmer og der er desværre 3 der har udmeldt sig så der pt. 85 medlemmer

Referat fra generalforsamling 2022:

Bestyrelsen mødt: Carl Albert, Karsten, Villy, Leif, Bent Møller

Medlemmer mødt: 23

Bortgået i året: Tage Andersen

Gunnar Jensen valgt (indstillet af bestyrelsen)

2. Bestyrelsens beretning v/Carl Albert

Beretningen godkendt og vedlagt

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab v/Bent Møller

Regnskabet godkendt og vedlagt

4. Bestyrelsens forslag til det kommende år.

Vi fortsætter med de sædvanlige aktiviteter, håber at coronaen er ovre, vi prøver at

flytte udflugten til om foråret, men ellers hold jer orienteret på hjemmesiden.

5. Indkomne forslag (der er ingen)

6. Fastsættelse af kontingent

Bestyrelsen foreslår at vi nedsætter det for 2023 til 300kr. ( godkendt af medlemmerne)

7. Valg til bestyrelsen

Valg af formand

Carl Albert genvalgt

Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer

Bent Møller og Villy Høj genvalgt

Valg af bestyrelsessuppleanter

Leif Larsen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Allan Asmussen som er

rejst til Spanien.

Alex Sørensen og Hans Ole Dyhr valgt

8. Valg af 2 revisorer 1 revisorsuppleant

Knud Erik Petterson, Jørgen Hansen og Tommy Pedersen genvalgt

9. Valg af sendemænd til sendemandsmøde

Carl Albert, Karsten Pedersen, Bent Møller deltager i Løgstør

10. Valg af flagbærer og reserve flagbærer.

Gunnar Jensen og Henrik Klint genvalgt

Leif prøvede med en forespørgsel til Ålborg turen, men der var ikke

den store opbagning endnu, vi må ud og ruske op i de gamle Mariner.

Stort TILLYKKE til Henning Kristiansen, som fik tildelt 25 års tegn i Marineforeningen.

Vi opfordrer Marinerne at følge med på hjemmesiden, her kan man altid

blive opdateret og huske vores arrangementer så man kan blive tilmeldt.

Herefter var der spisning( Skipperlabskovs) Bestyrelsen havde igen valgt

fri bar, det blev en hyggelig aften med god stemning. Det ser ud til at vi

nu får mere normale tilstande, så vi kan holde mere åbent i Marinestuen.