...da de almindelige gæstebøger kan misbruges til reklamer og andet skrammel som ikke hører til, har vi valgt denne måde at gemme på hilsner og hvad der ellers skulle blive sendt til os fra dig/jer. Du skriver din/jeres hilsen eller hvad du har på hjertet til vores webmaster Connie via nedenstående mail - der kan evt. også vedhæftes billeder...så sørger hun for at det sendte kommer ind på siden...

E-mail: roejgaard@youmail.dk

Tirsdag d. 21/4 2020

Hej Bogense Marineforening.

Har siddet og kikket på jeres fine hjemmeside.
I 1996 gjorde jeg tjeneste ombord på Orlovskutteren Thurø Y304.
I den forbindelse og som official ved Fyen rundt, gjorde vi stop i Bogense Havn.
Der blev som gave foræret foreningen en Klokke med gravering monteret på træplade. Klokkeknebelen blev knytte af min nu afdøde fader.

Når jeg engang nærmer mig Bogense er min plan at høre om der forelægger mulighed for et besøg, og se jeres fine forening.

Kan i evt oplyse om denne klokke stadig er i jeres lokaler, og hvis overhovede muligt, kunne jeg bede om at få tilsendt et billede af denne.

Jeg har netop started en facebook gruppe om OK Y304 Thurø, og ville ligge billedet af klokken ind på min historie. Jeg har allerede nævnt adoptionen af Y304, og jeres forening.

Mange hilsner, og håber at høre positivt fra jer.
Mvh Allan Christensen